Kauneutta Kiitos – Kosmetologi

Tätä sivua ylläpitää henkilö, joka on SKY-kosmetologi, AMK Estenomi, Ammatillinen opettaja ja kauneudenhoitoalan yrittäjä. Olen toiminut kauneudenhoitoalalla vuodesta 2002.

Nimeni on Heidi, äiti yhdelle tyttölapselle, avopuoliso eräälle upealle miehelle, ja olen salakirjailija, piilopiirustelija, nautiskelija ja ehdottomasti ikuinen haaveilija. Minusta on kiva heittäytyä elämän osa-alueiden rooleihin avoimesti ja osaan olla asiantunteva ammattilainen, sovitteleva työkaveri, vastuuntuntoinen äiti sekä hullunkurinen kaveri. Mieluiten nauran, nautiskelen, leikin, liikun, suunnittelen ja kokeilen kaikkea mistä uskon saavani hyvän mielen.

Tämä sivusto esittelee ammattitaitoani, yritystoimintaani ja on yksi väline vaihtelunhaluni ja luovuuteni tyydyttämiseksi. Puran luovuuttani kirjoittamalla, piirtelemällä/maalaamalla, meikkaamalla tai ideoimalla. Joskus ilmaisen itseäni esiintymällä leikkimielisesti pahaa aavistamattomille kanssaihmisille lue:apinoin tai luon asiakkaalleni lennosta yksilöllisen kauneudenhoitopalvelun halustani tehdä hyvää. Arvostan kauneutta ja sen kokemista elämän hetkissä.

Olen tällä hetkellä myös opiskelija Lapin Yliopistossa Graafisen suunnittelun koulutusohjelmassa. Mikäli minua ei löydy Hiuspisteeltä, niin olen todennäköisesti harjoittelemassa logojen suunnittelua, typografiaa tai muuta vastaavaa yliopisto-opinnoissani. Kulutan elämääni nyt hyvin laaja-alaisesti itseni kehittämisen ja luovuuden parissa.