Kauneutta Kiitos – palvelut

Kosmetologin palveluni löytyvät Rovaniemen Hiuspisteeltä (www.hiuspisterovaniemi.fi). Yritys on  hius- ja kauneudenhoitoalan yritys, jossa toimii kaksi parturi-kampaajaa  sekä kosmetologina minä.  Liiketilamme ovat Rovaniemen keskustassa Ruokasenkatu 16:sta. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

Palveluistani löydät yleisimmät kauneudenhoitoalan palvelut, kuten ihonhoidot, karvanpoistot, kestovärjäykset, kestolakat ja meikit. Varaa aika: www.timma.fi/hiuspisterovaniemi. Alla lisätietoa.

KASVOJEN IHONHOIDOT

Yonka:

Nämä hoidot ovat elämyksiä itsessään. Sarjan phyto-aromaattiset tuoksut luovat tunnelman ensikosketuksesta alkaen. Hoidot alkavat tuoksuherättelyllä ja lämpimällä kasvopyyhkeellä. Valitsemalla minkä tahansa hoidon, saat yksillöllisen ihosi tarpeisiin soveltuvan käsittelyn, jossa valitsen harkitusti sopivat voiteet, seerumit ja öljyt tukemaan hoidon perussisältöä. Purétea ja Beauty Break-hoitoja lukuunottamatta hoidot päätetään venyttelyihin, joka auttaa herämään pitkästä lepohetkestä.

Klassinen – Le Grande Classiqué 85€

Aloita tästä kokonaisvaltaisesta kasvohoidosta, jos et ole varma minkä kasvohoidon valitsisit. Hoitoon kuuluu alkupuhdistuksen jälkeinen ihonanalyysi, kaksoiskuorinta, ihon lämmitys, mekaaninen syväpuhdistus, hieronta, naamio sekä viimeistelyhoitotuotteet.

Kosteuttava – Hydraléssence 85€

Todellinen kauneuskylpy, jossa ihon pinta saadaan vastaanottamaan tuhdisti kosteuttavia ainesosia. Hoitoon kuuluu alkupuhdistuksen jälkeinen ihonanalyysi, kuorinta, kosteuttava naamio lämpimän höyryn alla, hieronta, okluusionaamio sekä viimeistelyhoitotuotteet.

Rauhoittava – Sensitive 85€

Herkän ja reagoivan ihon hoito auttaa ihon pinnan tasapainon hoitamisessa tulehdusta vähentävien öljyjen, probiottien ja ihoa uudistavien raaka-aineiden avulla. Hoitoon kuuluu alkupuhdistuksen jälkeinen ihonanalyysi, kevyt kuorinta vain tarvittaessa, probioottinaamio, lymfaattinen hieronta, rauhoittava naamio sekä viimeistelyhoitotuotteet.

Uudistava – Alpha Vital 95€

Ihoa kuoriva, uudistava ja syväkosteuttava hedelmähappohoito sopii lähes kaikille ihotyypeille. Auttaa tasapainottamaan talineritystä, vähentämään tukkeumia, ehkäisemään ikääntymismuutoksia ja syväkosteuttamaan. Hoitoon kuuluu alkupuhdistuksen jälkeinen ihonanalyysi, 10min hedelmähappokuorinta, tarvittaessa ihon lämmitys ja mekaaninen syväpuhdistus, hieronta, okluusionaamio sekä viimeistelyhoitotuotteet.

Nuorekkuutta edistävä – Optimizer 99€

Ihon toimintoja elvyttävä anti-age hoito, joka parantaa ihon veren- ja nestekiertoa parantaen ihon ulkonäköä. Erinomainen ennen juhlia tai stressin väsyttämälle iholle jo 30+ ikäisille. Hoitoon kuuluu alkupuhdistuksen jälkeinen ihonanalyysi, kaksoiskuorinta gommage+hedelmähappokuorinta, liftaava ihon toimintoja elvyttävä hieronta, okluusionaamio sekä viimeistelyhoitotuotteet.

Ihonpuhdistus – Pureté  69€

Perinteinen ihonpuhdistus on suunniteltu nimenomaan rasvaiselle iholle, jossa iho valmistetaan mekaaniseen syväpuhdistukseen ja ihon toiminnot tasapainottuvat salisyylihapon  avulla. Hoitoon kuuluu alkupuhdistuksen jälkeinen ihonanalyysi, kaksoiskuorinta, ihon lämmitys, mekaaninen syväpuhdistus, naamio sekä viimeistelyhoitotuotteet.

Nopea – Beauty Break  49€

Ennen meikkiä, juhlia tai vain tutustumismielessä on hyvä välillä käydä 45min kasvohoidossa saamassa ihonhoitoon lisätehoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistuksen jälkeinen ihonanalyysi, kuorinta, hieronta TAI naamio sekä viimeistelyhoitotuotteet.

Biodroga MD:

Happohoito – Acid Treatment  105€

Biodroga MD on medikaalinen hoito, jota suositellaan erityishoitoa vaativalle iholle. Happohoito kannattaa ajoittaa syys-talvi ajankohtaan, mutta hyvällä suojauksella voi tulla myös muina vuodenaikoina. Hoito uudistaa ihoa ja saa sen näyttämään uskomattoman elinvoimaiselta, tasaiselta sekä nuorekkaalta (ei aiheuta voimakasta punoitusta). Sarjana tehtynä voidaan vähentää arpien näkyvyyttä, pigmenttiläiskiä, ikääntymismuutoksia ja ihon rasvaisuutta. Sarjahoito on hyvä tehdä 1xvkossa viiden viikon ajan. Sarjahoito on 450€. Hoitoon kuuluu alkupuhdistuksen jälkeinen ihonanalyysi, ihotyypin mukainen hapotus, hieronta, naamio sekä viimeistelyhoitotuotteet. Hoidon jälkeen ei suositella hikoilua, uv-säteilyä tai pitkäaikaista ulkoilua.

Ultraääni-kasvohoito   85€

Ultraäänellä voidaan tehdä puhdistava käsittely helpottamaan ihon mekaanista syväpuhdistusta sekä imeyttää tehoaineita ihoon. Sopii kaikenikäisille. Hoitoon kuuluu alkupuhdistuksen jälkeinen ihonanalyysi, ultraäänipuhdistus, tarvittaessa ihon lämmitys ja mekaaninen syväpuhdistus, tehoaineiden imeytys, naamio sekä viimeistelyhoitotuotteet.

Ihonhoitokonsultaatio 80€

Tarvitsetko päivitystä ihonhoitotuotteisiisi? Haluatko tietää miten hoitaisit ihoasi itse? Omahoito on tärkeä ihosi kunnon parantamisessa ja ylläpidossa. Ellet halua käydä säännöllisesti kasvohoidossa tai epäröit hoidon tarvetta, niin konsultaatio voi olla ensi askel hyväkuntoiseen ihoon. Ihonhoitokonsultaatiossa analysoin ihosi selvittäen ihosi sen hetkiset tarpeet. Saat kokeilla erilaisia tuotteita itse kasvoillesi ja tutustua tuotteisiin rauhassa. Mukaan saat valitsemiasia minituotteita ja/tai normaalikokoisia tuotteita 80€:n edestä.

JALKOJEN JA KÄSIEN IHONHOIDOT

Huolehdithan, että tulet aina jalkahoitoon terveillä jaloilla ja kynsillä. Kynsi- ja jalkasienen hoito kuuluu lääkärille.

Perusteellinen jalkahoito  63€

Tämä on perusteellinen ihon ja kynsien hoito. Hoidossa  jalat kylvetetään, poistetaan mahdolliset kovettumat ja känsät, kynnet leikataan, viilataan, kynsinauhat hoidetaan, laitetaan halutessasi kynsilakka ja levitetään jalkavoide.

Ihana jalkahoito 69€

Nimensä veroinen jalkahoito sisältää kaiken mitä Perusteellinen jalkahoito, ja vielä lisäksi jalkojen kuorinta, naamio ja hieronta koko jalkaterään sekä sääriin. Yleisin kommentti tästä hoidosta on ”ihana!”.

Jalkahoito kestolakkauksella  +45€

Jalkojen hoidon yhteydessä voidaan lakata kynnet kestolakalla, joka on uv-kovetteinen ja kestää todella pitkään.

Ihana käsihoito  49€

Ihanaksi tämän hoidon tekee se, että 45min aikana käsillesi tai kynsillesi tehdään juuri sitä mitä se sillä hetkellä tarvitsee. Olipa kyseessä ihana kynsien lakkaus, kynsinauhojen ja kynsien tehohoito tai kuivan ihon kosteutus.

KESTOLAKKAUS

Tämä on uv/led valokovetteinen kynsilakka, jota saatetaan kutsua myös geelilakaksi, uv-lakaksi, osa puhuu Shellacista, mutta minä käytän Pina Parien hapottomia kestolakkoja.

Kestolakkaus (yhdellä värillä)     45€

Kestolakkaus ranskalaisittain     52€

Uudistus (poisto ja uusi lakka)     57€

Uudistus ranskalaisittain              64€

Varpaankynsien kestolakkaus     67€

Kestolakkauksen poisto               27€

Koristelut +5€

Jalkahoidon yhteydessä kestolakkaus 45€

 

KARVANPOISTOT SOKEROINTITEKNIIKALLA

Käytän Lapinniemen Helmen sokereita, jotka ovat luonnonkosmetiikkaa ja suomalaisia. Valitse karvanpoistoaika siten, ettet ole käsittelyn jälkeen menossa hikoilemaan saunaan, treeniin tai aurinkoa ottamaan. Kainaloille ei kannata käyttää vuorokauteen deodoranttia tms. Bikinirajojen karvanpoistoon voi tulla omilla alushousuilla tai voit pyytää kertakäyttöalushousut. Huoltoväli on hyvä olla alle 5 vkoa, jottei karva kasva liian isoksi. Kotihoidossa on tärkeää huolehtia ihon pehmentämisestä, jotta karva pääsee ihosta ulos eikä kasva sisään. Kotihoitoon suositellaan kuivaharjausta ja/tai kuorintaa, kosteusvoidetta sekä tarvittaessa antiseptistä BHA-tuotetta.

Huulet/leuka/kasvot 15€

Kainalot 26€

Bikiniraja 26€

Laajennettu bikiniraja  29€

Brasilialainen  78€

Brassi huolto  56€ (alle 5vkoa huoltoväli)

Sääret/reidet/käsivarret 35€

Sääret+reidet  62€

Sääret+kainalo+bikini  80€

 

RIPSIEN JA KULMAKARVOJEN KÄSITTELYT

(suluissa hinnat  kasvohoidon yhteydessä)

Kaikkiin ripsi- ja kulmakarvakäsittelyihin voi tulla meikissä, sillä puhdistan karvan joka tapauksessa. Käsittelyn jälkeen lisätään silmänympärysvoide sekä karvanhoitoaine. Ilmoitathan mikäli silmäsi ovat herkät.

Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu 29€ (22€)

Kulmien värjäys ja muotoilu  23€ (17€)

Ripsien tai kulmien värjäys 21€ (14€)

Kulmien muotoilu  18€ (12€)

Ripsien kestotaivutus (sis. ripsien värj.) 68€

Kestotaivutuksessa ripset taivutetaan kauniisti kaarelle avarten katsetta. Lopuksi ripset värjätään. Kestotaivutus kestää ripsen kasvukauden ajan eli n.6-8vkoa.

Kulmien kestomuotoilu/laminointi 52€

Kulmien rakennekäsittely, jossa kulmakarvat asetetaan tuuheampaan muotoon saaden kulmakarvat näyttämään paksummilta ja karvat pysymään ojennuksessa. Sisältää kulmakarvojen värjäyksen ja muotoilun/siistimisen.

Ripsien kestotaivutus+Kulmien kestomuotoilu 100€

Säästä aikaa ja ota molemmat käsittelyt samalla kertaa edullisella yhteishinnalla.

Kestomascara   45€

Kestävällä mustalla ripsiväriaineella levitetään ripsi kerrallaan n.1-2vkoa kestävä ripsiväri. Erinomainen lomalla. Huomioi, ettei ripsiä voi taivuttaa tai värjätä normaali ripsivärillä käsittelyn jälkeen.

Kestotaivutus+mascara 95€

MEIKKAUKSET

Meikkauskonsultaatio 80€

Kun tarvitset uusia vinkkejä ja päivitystä meikkipussiisi, niin varaa aika konsultaatioon. Tunnin ajan käymme sinua askarruttavia meikkiasioita läpi, saat harjoitella ohjauksessa ja voit valita 50€:n edestä Paesen värikosmetiikkaa itsellesi.

Kauneusmeikki 65€

Meikki kuin meikki pieneen tai suureen juhlaan. Kestävä parhaita piirteitäsi korostava meikki toiveidesi mukaan.

Juhlameikki koemeikillä 95€

Tärkeihin päiviin on hyvä valmistautua teettämällä koemeikki etukäteen. Tekemäni koemeikki on kokonainen ja maksat siitä 65€. Itse juhlapäivänä maksat loput 30€.

 Morsiuspaketit:

  1. Ruusupaketti: Beauty Break-kasvohoito (45min) + Kulmien värjäys sekä muotoilu + Juhlameikki koemeikillä, sis. ihonhoito- sekä meikkaustuotesuositukset. Kun ihosi on kaunis kuin ruusunnuppu, saat varmistuksen meikkisi pysyvyydelle sekä tasaisuudelle tärkeälle päivällesi. 160€
  2. Kultapaketti: Klassinen kasvohoito (75min) + Kulmien värjäys sekä muotoilu + Kestolakkaus + Juhlameikki koemeikillä sis. ihonhoito- sekä meikkaustuotesuositukset. Kasvojen ihon huolellinen hoito sekä kauniit kynnet yhdessä lumoavan meikin kanssa tekevät kullan arvoisesta päivästäsi ikimuistoisen. 240 €
  3. Timattipaketti: Klassinen kasvohoito (75min) + Kulmien värjäys sekä muotoilu + Kestolakkaus/Kestotaivutus + 2 alueen karvanpoisto + Juhlameikki koemeikillä sis. ihonhoito- sekä meikkaustuotesuositukset. Kun olet huolehtinut pois häiritsevät karvat, siistinyt kätesi, ihosi ja pukeutunut kauneusmeikkiisi, voit huoletta astella alttarille ollessasi oma timanttinen itsesi. 320€

ERIKOISHIERONNAT

Intialainen päähieronta  48€

Koko kehoa rentouttava, ihon aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa parantava hieronta tehdään asiakkaan istuessa paljaalle yläselän, hartioiden ja niskan alueelta kohti korvia sekä päänahkaa. Käsittely viimeistellään makuuasennossa kasvojen akupainannalla. Käsittelyssä aluksi rentoutunut olo vaihtuu virkistyneeksi hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen ei suositella hikiliikuntaa, saunaa tai alkoholia.

Kasvohieronta (klassinen tai lymfa) 38€

Stressin poistoon erinomainen lääke, mutta myös ihon hyvinvointiin tärkeä kasvohieronta on lääke kuivaan, elottomaan, turvonneeseen tai ikääntyvään ihoon. Klassinen kasvohieronta pehmentää ja ravitsee ihoa parantaen veren- ja nesteiden kulkua ihokudokseen, jotta ihosta tulee jälleen terveen sekä nuorekkaan näköinen. Lymfahieronta on hyvä vaihtoehto aineenvaihdunnan parantamiseen, kudokseen kertyneiden epäpuhtauksien liukenemiseen sekä turvotuksen hoitoon. Lymfahieronta edesauttaa myös arpien parantumiseen.

 

ELÄMYSLAHJAT

 

Yllätä läheisesi lahjakortilla, johon valitset jonkun elämyksen. Näistä hoidoista herätään autaan onnellisina. Aineeton lahja ei kuormita ympäristöä vaan jättää kauniin muistijäljen lahjan antajasta.

Hetki Hyvinvointia 89€

75minuutin rentouttava hemmottelu, joka aloitetaan intialaisella päähieronnalla. Hieronnan jälkeen käydään Beauty Break kasvohoitoon, jossa ihoa hemmotellaan kuorinnalla ja naamiolla. Käsittely päättyy käsivarsien ja käsien hierontaan.

Kauneutta Kiitos 119€

90minuutin kokonaisvaltainen elämys aloitetaan lempeällä jalkakyvyllä. Kylvystä rentoutuneena siirrytään erikoishierontaan, jossa jalat hierotaan bambukepeillä ja selkä hierotaan kuumilla kivillä. Lopuksi levätään pehmentävässä kasvonaamiossa, joka rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Naamion aikana kämmenet saavat akupainantahieronnan.